Κείμενο1

Σας καλωσορίζουμε στο νέο ιστολόγιο. Εδώ θα ενημερώνεστε για το έργο και τις δράσεις του συλλόγου μας.

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθέατρου

Την Τετάρτη 06 Απριλίου 2016, κατόπιν πρωτοβουλίας του συλλόγου μας, τιμήθηκε η Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθέατρου με μία μικρή γιορτή. Στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας δόθηκε παράσταση κουκλοθέατρου από μέλη της ομάδας "Πολύχρωμη Σπείρα". Σύλλογος και εκπαιδευτικό προσωπικό υποδέχθηκαν την ομάδα με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό, προσφέροντας απλόχερα φιλοξενία και βοήθεια για την ετοιμασία της γιορτής. Τα παιδιά δε, καταχάρηκαν τόσο με την παράσταση που στο τέλος προσέφεραν στην ομάδα μεγάλες αγκαλιές, μεγάλα χαμόγελα και μεγάλα ευχαριστώ.



Φωτογραφίες από την παράσταση









www.polichromispira.gr


ΣΗΜΕΙΩΣΗ.:

Εδώ αξίζει να γράψουμε αυτούσια τα λόγια από τα μέλη της ομάδας όταν απάντησαν στο email του συλλόγου για τις εντυπώσεις που αποκόμισαν φεύγοντας από το σχολείο μας μετά το τέλος της παράστασης....

" Ήταν η καλύτερη παράσταση απ' όσες έχουμε κάνει. Να τους πείτε ότι έχουν τα καλύτερα παιδιά στο σχολείο στα Καλύβια. Πραγματικά την επόμενη φορά να πάμε αφιλοκερδώς στα Καλύβια  και να πηγαίνουμε αν γίνεται πιο συχνά για να παίρνουμε τόσες μεγάλες αγκαλιές από τα παιδιά και τόσο μεγάλα ευχαριστώ και τόσο μεγάλα χαμογέλα. Και οι δασκάλες  μάς είπαν τα καλύτερα, πολύ πρόθυμες και εκτίμησαν την δουλειά μας. Πραγματικά αν μας λέγατε αύριο το πρωί να ξαναξυπνήσουμε στις 6.00 και να ξανακάνουμε 5 ώρες πρόβα για να πάμε πάλι, θα το κάναμε με τεράστια ευχαρίστηση και θα το χαιρόμασταν πολύ! Τα παιδιά στο δημόσιο είναι πολύ πιο πειθαρχημένα από το ιδιωτικό, σέβονται, εκτιμούν και εκφράζονται όμορφα. Ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει, με όλη μας την αγάπη και εισπράξαμε ό,τι ομορφότερο. Είναι πολύ εγκάρδιοι από τον διευθυντή μέχρι την επιστάτησα και τους αγαπάμε πολύ."

Και εμείς σας ευχαριστούμε από καρδιάς για άλλη μια φορά.